DIMARTS, 17

Ens retrobem,

Els dimarts, amb el temps, tenen «mala premsa»…

http://ca.wikipedia.org/wiki/Dimarts

Stop!

No tothom pensa igual, mireu aquest personatge

Barack Hussein Obama Jr.

Barack Hussein Obama Jr.

Hi he col·locat un peu a la imatge perquè no voldria equivocacions.

En un bloc polític vaig poder llegir:

»

No cal dir que a Obama no l’espera un camí de roses, però certament ha desvetllat una gran esperança. Per fer-nos una idea dels reptes que Obama haurà d’afrontar podem llegir l’article de Carlos Nadal, l’entrevista a Paul Samuelson i els articles de Paul Krugman i Joseph E. Stiglitz. Podeu llegir també l’entrevista que Eva Peruga fa a Javier Solana sobre la cooperació entre Europa i els Estats Units en aquesta nova etapa.

Per celebrar el canvi us convido a llegir els articles de Richard Ford i Manuel Vicent publicats avui a El País Semanal, l’editorial de La Vanguardia, i els discursos (en anglès) del propi President-electe a Philadelphia i Baltimore, pronunciats des del ferrocarril en el que ha viatjat a Washington rememorant el trajecte d’Abraham Lincoln.»

Agafeu-vos temps per a llegir les cites ementades abans però us recordo que l?Obama va escollir un dimarts per a fer el seu jurament com a primer magnatari  EE UU.

I vet aquí que l’endemà va haver de repetir com podreu comprovar a les hemeroteques…

«Jo, Barack Hussein Obama, juro solemnement complir lleialment el càrrec de president dels Estats Units d’Amèrica, i fer tot el que pugui per preservar, protegir i defensar la Constitució dels Estats Units d’Amèrica. Amb l’ajuda de Déu».

Sembla ser que el president del Tribunal Suprem, John Roberts, va tenir un lapsus i va canviar l’ordre d’unes paraules… coses del dimarts.

Gràcies als càlculs fets amb el tema d’ahir, avui hem pogut rebre a SM en Carnestoltes XXXIè a l’escola… igual demà trobo alguna imatge.

De moment ens conformarem amb uns gif’s

Llapis a partir del dimarts de carnaval

Llapis a partir del dimarts de carnaval

Suggerències pels que volem gastar bon humor

Suggerències pels que volem gastar bon humor

El carnaval arriba a tot el globus

El carnaval arriba a tot el globus

EL TURUTA

Bé el temps ha passat i cal anar a veure la Lluna…

Un Petó.Net

Cerverí de Girona